*2d`論壇,]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

介紹自己ava 留下msn吧;```

+7
chloe
Debabiiii
monica_姑
beatrice
Charmain:)
泥小欣
Miffy仔
11 posters

向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty 介紹自己ava 留下msn吧;```

發表  Miffy仔 周六 10月 11, 2008 6:36 pm

我係 Miffy仔
今年13~
鐘意識fd. 打機. 畫畫.
msn:
MiffyYanYeeLam@hotmail.com
Miffy仔
Miffy仔
Admin

文章數 : 30
注冊日期 : 2008-10-11
年齡 : 29

http://2d2d2d.longluntan.com

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty Hebe lai

發表  泥小欣 周六 10月 11, 2008 6:39 pm

hihi,我今年都係13years old,我最鍾意dancing,playing the piano,and swimming.

我有一個家姐,讀緊F.6A.
如果有msn的話,就講俾我知,我要add大家的^.^ Very Happy
pear112003@yahoo.com.hk
xanga:www.xanga.com/hebelai102879
facebook:上去search me la:Hebe lai

泥小欣
└2d小會員┘:)

文章數 : 17

http://www.xanga.com/hebelai102879

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty 回復: 介紹自己ava 留下msn吧;```

發表  Charmain:) 周六 10月 11, 2008 7:03 pm

我叫charmain =口=
我鍾意睇笑話= =睇書..打機(冇書睇就打)
我的msn:charmain0919@hotmail.com
自我介紹完= =

Charmain:)
└2d新會員┘=)

文章數 : 1

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty hihi

發表  beatrice 周六 10月 11, 2008 7:14 pm

我係beatrice
我鍾意睇卡通,打機
msn:beatricewong888@yahoo.com.hk

beatrice
└2d新會員┘=)

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty 回復: 介紹自己ava 留下msn吧;```

發表  monica_姑 周六 10月 11, 2008 7:36 pm

我係monica
中意打機,玩-,-
msn:dikkao2003@hotmail.com

monica_姑
└2d好好人┘xD`

文章數 : 124

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty 哈囉

發表  Debabiiii 周六 10月 11, 2008 7:47 pm

哈`好鬼得意(x
我叫Debbie._.13碎`
就14啦-12月19日.
我中意..畫畫`
玩+玩+玩(333`
Msn:debbieauyeung19941219@hotmail.com

Debabiiii

文章數 : 16

回頂端 向下

發表  chloe 周六 10月 11, 2008 8:30 pm

我係chloe Very Happy
msn : chloewhy219@hotmail.com
chloe
chloe

文章數 : 10

回頂端 向下

發表  iamfl0r 周日 10月 12, 2008 1:32 am

我係florence Smile
超中意出街玩xd 同埋shopping
msn : yiuflorence@hotmail.com

iamfl0r
└2d新會員┘=)

注冊日期 : 2008-10-12

回頂端 向下

介紹自己ava 留下msn吧;``` Empty 自我介紹 n msn

發表  Yuki 周日 10月 12, 2008 1:01 pm

hihi]]
我係Yuki,
我鍾2打乒乓波同打機,
我既 msn 係 q1p.z-m_@hotmail.com

Yuki

http://www.xanga.com/yuki19109

回頂端 向下

發表  四眼仔 周一 10月 13, 2008 9:15 pm

姓名:笨火腿
身份不明
喜好不詳
msn:himhim0211@hotmail.com

四眼仔
└2d新會員┘=)

注冊日期 : 2008-10-13

回頂端 向下

發表  Yuki 周一 10月 13, 2008 10:26 pm

四眼仔 寫到:姓名:笨火腿
身份不明
喜好不詳
msn:himhim0211@hotmail.com

你係邊個????

Yuki

http://www.xanga.com/yuki19109

回頂端 向下

發表  金 周一 10月 13, 2008 11:50 pm

我係yukkee徐!
我鐘意玩明星3缺1
我鐘意游乾水!
各位如果打牌1定要叫埋我-v-!

msn:sarah19951013@hotmail.com

└2d好好人┘xD`

文章數 : 95

回頂端 向下

發表  monica_姑 周一 10月 13, 2008 11:55 pm

金 寫到:我係yukkee徐!
我鐘意玩明星3缺1
我鐘意游乾水!

咩最紅?紅中最紅喇! M&M!
明星3缺1 好好玩!

monica_姑
└2d好好人┘xD`

文章數 : 124

回頂端 向下

發表  金 周一 10月 13, 2008 11:57 pm

monica 寫到:
我鐘意玩明星3缺1
我鐘意游乾水!

明星3缺1 好好玩!
大號底褲-v-
各位2d不如加入1齊打牌喇喂XD

└2d好好人┘xD`

文章數 : 95

回頂端 向下

發表  Debabiiii 周二 10月 14, 2008 12:18 am

金 寫到:
monica 寫到:
我鐘意玩明星3缺1
我鐘意游乾水!

明星3缺1 好好玩!
大號底褲-v-
各位2d不如加入1齊打牌喇喂XD
正啵<3333`

Debabiiii

文章數 : 16

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章