*2d`論壇,]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的!

+3
Queenie=]
ykui=]
泥小欣
7 posters

向下

個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的! Empty 個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的!

發表  泥小欣 周二 10月 28, 2008 6:02 pm

就黎QE了!唔知大家溫書未呢..
我想玩下投票,你地覺得我地呢個form邊個成日講'難'gag,or成日講廢話,總之會令到你成日笑?
1.Hebe lai (haha)
2.mabel仔
3.miffy仔
4.catherine仔
5.kristy嬸
6.monica 姑

大家可以點講都得的..最緊要開心! Laughing

泥小欣 在 周二 10月 28, 2008 6:17 pm 作了第 1 次修改

泥小欣
└2d小會員┘:)

文章數 : 17
注冊日期 : 2008-10-11
年齡 : 29

http://www.xanga.com/hebelai102879

回頂端 向下

個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的! Empty 回復: 個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的!

發表  ykui=] 周二 10月 28, 2008 6:07 pm

好少上黎xP

唔多清楚!

搶一兼呃post~~

ykui=]
└2d新會員┘=)

文章數 : 5
注冊日期 : 2008-10-18

回頂端 向下

個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的! Empty 回復: 個forum好似比較'死'下bor..唔好咁啦!吹水都幾好的!

發表  Queenie=] 周二 10月 28, 2008 6:09 pm

o哂= =又關我咩事??!>3<"
Queenie=]
Queenie=]
└2d小會員┘:)

文章數 : 14
注冊日期 : 2008-10-19

回頂端 向下

發表  monica_姑 周二 10月 28, 2008 6:12 pm

hebe成日講廢話-,-
我次次聽完都唔知答你咩好xd
我d gag唔爛架 呵呵

monica_姑
└2d好好人┘xD`

文章數 : 124

回頂端 向下

發表  金 周二 10月 28, 2008 6:22 pm

點解唔放入水區-__-

└2d好好人┘xD`

文章數 : 95
注冊日期 : 2008-10-13

回頂端 向下

發表  Tiffany=) 周二 10月 28, 2008 7:39 pm

monica 姑 lor
佢係學校都好好笑架=)
Tiffany=)
Tiffany=)
└2d新會員┘=)

文章數 : 4
注冊日期 : 2008-10-15

回頂端 向下

發表  kristy_嬸 周三 11月 12, 2008 9:55 pm

我覺得mr.lau好笑d`
做咩唔擺埋佢個名上去wor`
佢今日個一流真係笑到我牙都甩埋`
kristy_嬸
kristy_嬸
└2d活躍會員┘;]

文章數 : 43

回頂端 向下

發表  monica_姑 周三 11月 12, 2008 10:19 pm

kristy_嬸 寫到:我覺得mr.lau好笑d`
做咩唔擺埋佢個名上去wor`
佢今日個一流真係笑到我牙都甩埋`
佢講d野我笑唔出囉-_-

monica_姑
└2d好好人┘xD`

文章數 : 124

回頂端 向下

發表  kristy_嬸 周三 11月 12, 2008 10:44 pm

車`我覺得ok wor`
起馬佢肯搞gag先啦`好少有架
kristy_嬸
kristy_嬸
└2d活躍會員┘;]

文章數 : 43

回頂端 向下

發表  ykui=] 周四 11月 13, 2008 8:48 pm

kristy_嬸 寫到:車`我覺得ok wor`
起馬佢肯搞gag先啦`好少有架
佢d gag.... 一dd啦
有d真係笑唔出-_-""
不過見到佢個樣真係好好笑xDD

ykui=]
└2d新會員┘=)

文章數 : 5
注冊日期 : 2008-10-18

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: